اخبار ویژه

سراب و تیکمه‌داش آذربایجان‌شرقی جزو سردترین شهرهای کشور شدند جزییات مرگ دانش آموز ۱۴ ساله در مدرسه/ دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شد دور مدرسه بدود عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند ایران: شورای امنیت پذیرش دولت فلسطین را تصویب کند رونمایی از پوستر نمایش «زیرزمین» در تبریز

9

بیش از 23 هزار نفر در انتخابات مجلس دوازدهم پیش‌ ثبت‌‌نام کردند

  • کد خبر : 59184
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰:۳۰
بیش از 23 هزار نفر در انتخابات مجلس دوازدهم پیش‌ ثبت‌‌نام کردند
سخنگوی ستاد انتخابات کشور از پیش ثبت‌نام بیش از 23 هزار نفر در طی چهار روز برای داوطلبی در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش تبریزمن، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به پایان چهارمین روز پیش ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس گفت: امروز از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸، ۴ هزار و ۳۴۹ نفر مدارک هویتی خود را در سامانه پیش ثبت‌نام، تکمیل و بارگذاری کردند.

وی افزود: در ۴ روز آغاز مرحله پیش ثبت‌نام، تاکنون ۲۳ هزار و ۴۶۶ نفر از متقاضیان داوطلبی نمایندگی مجلس مدارک خود را ثبت کرده‌اند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد ترکیب سنی متقاضیان نمایندگی مجلس اظهار کرد: ۳۷ درصد متقاضیان بین ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۶ درصد ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۰ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ سال و ۵ درصد بین ۶۰ تا ۷۵ سال هستند.

اسلامی ادامه داد: ترکیب جنسیتی متقاضیان ۱۳ درصد خانم و ۸۷ درصد آقا هستند.

وی با اشاره به میزان استقبال زنان از پیش ثبت‌نام انتخابات به تفکیک استانی، گفت: استان‌های خراسان شمالی، البرز، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و تهران، ۵ استان پیش رو در میزان استقبال زنان هستند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین با اشاره به ترکیب تحصیلی متقاضیان نمایندگی مجلس تصریح کرد: ۷۱ درصد متقاضیان کارشناسی ارشد، ۱۴ درصد دکترا و ۱۱ درصد کارشناسی با سابقه ایثارگری یا نمایندگی مجلس و ۳ درصد مدرک حوزوی هستند. نکته قابل توجه این است که متقاضیانی که مدرک تحصیلی دکترا دارند در استان‌های سمنان، مازندان، کرمانشاه، تهران و فارس استقبال بیشتری نبست به شهر‌های دیگر داشتند.

اسلامی تصریح کرد: ۲۲۲ نفر از متقاضیان مشمول ماده ۲۹ یعنی مدیران و مسئولان هستند که باید استعفای خود را ارائه دهند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=59184

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.