اخبار ویژه

سراب و تیکمه‌داش آذربایجان‌شرقی جزو سردترین شهرهای کشور شدند جزییات مرگ دانش آموز ۱۴ ساله در مدرسه/ دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شد دور مدرسه بدود عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند ایران: شورای امنیت پذیرش دولت فلسطین را تصویب کند رونمایی از پوستر نمایش «زیرزمین» در تبریز

20

هتک حرمت قرآن کریم تحت حفاظت پلیس دانمارک تکرار شد

  • کد خبر : 59300
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰:۰۱
هتک حرمت قرآن کریم تحت حفاظت پلیس دانمارک تکرار شد
اعضای یک گروه افراطی در دانمارک روز شنبه مقابل سفارتخانه‌های ترکیه و عراق در کپنهاگ هتک حرمت قرآن کریم را تکرار کرده و این کتاب آسمان را به آتش کشیدند.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری آناتولی، اعضای گروه «میهن‌پرستان دانمارکی» در جریان ارتکاب این اقدام شنیع و تحریک‌آمیز شعارهای ضداسلامی سردادند.

آنها هتک حرمت قرآن کریم را تحت حفاظت پلیس دانمارک انجام دادند و این اقدام شنیع را به صورت زنده از حساب‌های خود در شبکه‌های اجتماعی پخش کردند.

بر اساس یک نظرسنجی که روز شنبه منتشر شد بیش از نیمی از دانمارکی‌ها معتقدند باید اقداماتی مانند سوزاندن قرآن کریم ممنوع شود.

به گزارش اسپوتنیک، نظرسنجی سازمان «مگافون» که برای یک کانال خبری تلویزیون دانمارکی انجام شد نشان داد که ۵۱ درصد از یک هزار و ۸ نفر شرکت‌کننده در این نظرسنجی به طور کامل یا خیلی زیاد با طرح دولت این کشور مبنی بر ممنوعیت هتک حرمت قرآن کریم مقابل سفارتخانه‌ها موافق هستند.

دولت دانمارک عصر یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با توجه به نگرانی‌های امنیتی، محدودیت‌های قانونی را در مقابل هتک حرمت و آتش زدن کتاب مقدس مسلمانان اعمال می‌کند.

در بیانیه دولت دانمارک با اشاره به این تنش‌ها آمده است: اعتراضات جهانی به اهانت به قرآن به سطحی رسیده است که دانمارک، در بسیاری از نقاط جهان و در سراسر قاره‌ها به عنوان کشوری تلقی می‌شود که توهین و تحقیر فرهنگ‌ها، مذاهب و سنت‌های دیگر کشورها را تسهیل می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: اهداف واقعی برخی از اقدامات در خصوص اهانت به کتاب مقدس مسلمانان در دانمارک تحریک‌آمیز بوده و می‌تواند عواقب قابل توجهی در پی داشته باشد از این رو کپنهاگ محدودیت‌های قانونی را در مقابل هتک حرمت و آتش زدن قرآن کتاب مقدس مسلمانان اعمال می‌کند.

لارس لوکه راسموسن وزیر خارجه دانمارک نیز در بیانیه‌ای جداگانه در این باره گفت: سوزاندن کتب مقدس مذاهب دیگر اقداماتی عمیقاً توهین‌آمیز و بی‌پروا است که توسط افراد کمی انجام می‌شود و این افراد معدود، نشان‌دهنده ارزش‌هایی که جامعه دانمارک بر اساس آن ارزش‌ها بنا شده است، نیستند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=59300

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.