اخبار ویژه

امام جمعه تبریز از پروژه مهم قطعه شش آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد دلیل ممنوعیت صادرات ۴۰ کالا به عراق چه بود؟ سراب و تیکمه‌داش آذربایجان‌شرقی جزو سردترین شهرهای کشور شدند جزییات مرگ دانش آموز ۱۴ ساله در مدرسه/ دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شد دور مدرسه بدود عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند

20

تشییع باشکوه پدر 3 شهید دفاع مقدس در تبریز

  • کد خبر : 61521
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
تشییع باشکوه پدر 3 شهید دفاع مقدس در تبریز
پیکر مرحوم حاج حسن آذرآبادی، پدر سه شهید دفاع مقدس، بر دستان مردم شهید پرور تبریز تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش تبریزمن، مراسم تشییع پیکر پدر سه شهید والامقام دوران دفاع مقدس «محمد، یعقوب و رضا آذرآبادی حق»، امروز از میدان شهدا به طرف میدان ساعت تبریز با حضور مسئولان و مردم شهیدپرور  برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم  امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر پیکر  حاج حسن آذر آبادی‌حق نماز اقامه و سپس به وادی رحمت انتقال و  در قطعۀ والدین شهدای این آرامستان به خاک سپرده شد.

مرحوم حاج حسن آذرآبادی دیروز به علت کهولت سن، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

یعقوب آذرآبادی‌حق که متولد پانزدهم اسفند ۱۳۳۸ تبریز بود، در پنجم اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به فیض شهادت نائل شد اما اثری از پیکرش به دست نیامد تا اینکه بعد از ۳۵ سال و در سال ۱۳۹۷، پیکر مطهرش شناسایی و پس از انتقال به تبریز تشییع و در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز به خاک سپرده شد.

برادرش، رضا هم که متولد پنجم اردیبهشت ۱۳۴۱ تبریز بود، در همان عملیات و به فاصلۀ دو روز، یعنی هفتم اسفند ۱۳۶۲ شربت شهادت را نوشید اما تاکنون اثری از پیکرش به دست نیامده است.

محمد، کوچک‌ترین برادر این شهدا که متولد دهم خرداد ۱۳۴۳ تبریز بود، اما حدود چهار ماه قبل از یعقوب و رضا، یعنی در دوم آبان ۱۳۶۲ در منطقۀ پنجوین عراق بر اثر اصابت ترکش به سینه به فیض عظمای شهادت نائل آمده بود. مزار مطهر این شهید نیز در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز واقع است.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=61521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.