اخبار ویژه

بخشدار مرکزی تبریز: تثبیت جمعیت روستاها اولویت اصلی ما است قالیباف: ایران درباره توهمات اروپا راجع به جزایر سه‌گانه کوچکترین مماشاتی نمی‌کند حفظ ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی قطعی است/ مانع آسیب‌دیدن دهک‌های پایین جامعه می‌شویم فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد تعطیلی دولت در آمریکا؛ «خدمات هوایی ضروری» به شهرهای کوچک متوقف شد تعطیلی دولت در آمریکا؛ «خدمات هوایی ضروری» به شهرهای کوچک متوقف شد رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری: «ایتایی‌ها» در زمان جنگ می‌گفتند چرا دنبال صلح و مذاکره‌اید؟ چرا دارید صلح می‌کنید؟ / باید به این قاعده توجه کنیم که هرچیزی که مردم از آن ناراضی هستند نباید انجام شود توان بالای تولیدکنندگان ایرانی در صادرات محصولات آرایشی و بهداشتی مهلت دو ساله «گواهینامه مدرسان آموزش خانواده»/ اجرای طرح «مدرسه اولیاء» بستری برای مدرسه‌سازی با مشارکت مردم متادون، پیشتاز علل مرگ در مسمومیت‌های دارویی است

8

دیسکورد در روسیه و ترکیه مسدود شد

  • کد خبر : 80260
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
دیسکورد در روسیه و ترکیه مسدود شد

رگولاتور فناوری اطلاعات ترکیه اعلام کرد پس از رای دادگاه، دسترسی به پیام رسان «دیسکورد» در این کشور مسدود شده است. روسیه نیز این پلتفرم را مسدود کرده است.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مقامات سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه (BTK) دستور ممنوعیت دسترسی به این پیام رسان را در وب سایت خود منتشر کرده اند.

دیسکورد(Discord) پلتفرمی رایگان برای برقراری ارتباط کاربران به‌خصوص گیمرها و سازمان‌دهی این ارتباط برای بهبود تعامل آن‌ها است.

ییلماز تونج وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد دادگاهی در آنکارا تصمیم گرفته دسترسی این کشور به شبکه اجتماعی دیسکورد را به دلیل سوظن کافی درباره ارتکاب جرایم مربوط سواستفاده جنسی از کودکان و هرزنگاری مسدود کرده است.

تونج در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما مصمم هستیم از کودکان و جوانانمان در مقابل انتشار محتوای مخرب شبکه های اجتماعی و اینترنت که جرم به حساب می آیند، محافظت کنیم. ما هیچ گاه اجازه نمی دهیم بنیان های ساختار اجتماعی ما بلرزد.

تصمیم به ممنوعیت دسترسی به دیسکورد پس از خشم عمومی مردم درباره قتل دو زن جوان توسط یک جوان ۱۹ ساله در اوایل ماه جاری میلادی گرفته شده است. پس از این رویداد، محتوای شبکه های اجتماعی داد برخی کاربران دیسکورد از این قتل تمجید می کنند و همین امر خشم عموم مردم را در پی داشت.

از سوی دیگر راسکامنادزر رگولاتور ارتباطات روسیه نیز دیروز دسترسی به دیسکورد را به دلیل نقض قوانین این کشور مسدود کرد. روسیه قبلا این پلتفرم را به دلیل عدم حذف محتوای ممنوع جریمه کرده بود. این رگولاتور هفته گذشته به دیسکورد دستور داده بود حدود هزار محتوا که غیرقانونی به نظر می رسیدند را حذف کند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=80260
  • ارسال توسط :
  • 84 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای دیسکورد در روسیه و ترکیه مسدود شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.