5

ایجاد وفاق تمامی اقشار جامعه؛ راه‌حل کاهش مشکلات مردم

  • کد خبر : 97405
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
ایجاد وفاق تمامی اقشار جامعه؛ راه‌حل کاهش مشکلات مردم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای کاهش مشکلات مردم در ابعاد مختلف، از جمله اقتصادی و اجتماعی، یکی از راه‌حل‌های اصلی ایجاد انسجام و وحدت و وفاق در میان تمامی اقشار جامعه است.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره جلسه سران سه قوه گفت: این جلسه با حضور وزرا، معاونین قوه قضائیه و نمایندگان محترم مجلس در ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد. هدف اصلی این نشست، تحقق مفهوم وحدت کلمه بود که امام خمینی (ره) بر آن تأکید داشتند؛ همان شعار معروف “همه با هم”.

وی افزود: برای کاهش مشکلات مردم در ابعاد مختلف، از جمله اقتصادی و اجتماعی، یکی از راه‌حل‌های اصلی ایجاد انسجام و وحدت و وفاق در میان تمامی اقشار جامعه است. وفاق به معنای ایجاد همدلی و هماهنگی میان نسل‌ها و گروه‌های مختلف جامعه و در نهایت، وحدتی برای ایران و مردم ایران است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان ابراز امیدواری کرد که این نشست‌ها و اقدامات مشترک سران قوا و مسئولان کشور، گامی مؤثر در راستای تحقق این وحدت و رفع مشکلات مردم باشد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=97405

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.