اخبار ویژه

سراب و تیکمه‌داش آذربایجان‌شرقی جزو سردترین شهرهای کشور شدند جزییات مرگ دانش آموز ۱۴ ساله در مدرسه/ دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شد دور مدرسه بدود عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند ایران: شورای امنیت پذیرش دولت فلسطین را تصویب کند رونمایی از پوستر نمایش «زیرزمین» در تبریز

3
قطعی مشکوک سیستم VAR در اهواز؛

برتری دراماتیک تراکتور در روز سیاه فدراسیون فوتبال

  • کد خبر : 111005
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
برتری دراماتیک تراکتور در روز سیاه فدراسیون فوتبال
در دیداری مهیج و پرحاشیه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم تراکتور با غلبه بر فولاد خوزستان در ورزشگاه فولاد آرنا، ضمن تثبیت صدرنشینی با ۶۱ امتیاز، شانس قهرمانی خود را افزایش داد و هوادارانش را به خیابان‌های تبریز و سایر شهرها کشاند تا جشن پیروزی بگیرند.

به گزارش تبریز من، تیم فوتبال تراکتور در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال ایران، به مصاف فولاد خوزستان در ورزشگاه فولاد آرنا اهواز رفت و در یک شب به‌یادماندنی با نتیجه ۲ بر ۱ حریف قدرتمند خود را شکست داد.
نیمه نخست بدون گل پایان یافت

در نیمه نخست این دیدار،

تیم فولاد با برتری نسبی، مالکیت بیشتری بر بازی داشت، اما تلاش‌های دو تیم برای باز کردن دروازه یکدیگر بی‌نتیجه ماند و هر دو تیم بدون گل به رختکن رفتند.

گل اول تراکتور؛ همکاری ترابی و دوماگوی

بازی در نیمه دوم هیجان بیشتری پیدا کرد. مهدی ترابی با یک پاس فوق‌العاده، دوماگوی را صاحب موقعیت کرد و او نیز گل اول تراکتور را به زیبایی وارد دروازه فولاد کرد.

جنجال داوری و قطع سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) چند دقیقه بعد از گل اول، مهدی هاشم‌نژاد با حرکت به محوطه جریمه فولاد، با خطای علی نعمتی سرنگون شد. با این حال، سیستم کمک داور ویدیویی که نقش مهمی در تایید پنالتی داشت، ناگهان از کار افتاد. این اتفاق مشکوک باعث شد داور موعود بنیادی‌فر امکان بررسی صحنه را نداشته باشد و دستور به ادامه بازی دهد. بلافاصله پس از شروع مجدد بازی، سیستم VAR دوباره فعال شد و ابهامات پیرامون این قطعی افزایش یافت.

اتفاقات پایانی و گل پیروزی‌بخش هاشم‌نژاد

موسی کولیبالی، مدافع فولاد، با خطایی شدید روی شجاع خلیل‌زاده، کارت قرمز دریافت کرد. اما فولادی‌ها با شجاعت بازی را ادامه دادند و توانستند سه دقیقه مانده به پایان بازی، از روی نقطه پنالتی بازی را مساوی کنند. در حالی که بازی به نظر می‌رسید با همین نتیجه خاتمه یابد، اشتباه خط دفاع فولاد فرصت طلایی را برای مهدی هاشم‌نژاد ایجاد کرد و او با خونسردی توپ را وارد دروازه کرد تا تراکتور با سه امتیاز از اهواز بازگردد.

صدرنشینی مقتدرانه تراکتور و جشن‌های قهرمانی

این پیروزی باعث شد تراکتور با ۶۱ امتیاز فاصله خود را با سپاهان ۵۶ امتیازی به پنج امتیاز افزایش دهد و صدرنشینی خود را تثبیت کند. جالب توجه اینکه تراکتوری‌ها تا این هفته حتی یک گل از روی نقطه پنالتی به ثمر نرسانده‌اند. هواداران پرشور این تیم نیز با برگزاری جشن و پایکوبی در شهرهای مختلف ایران، به استقبال قهرمانی احتمالی تیمشان در لیگ برتر رفتند.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=111005

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.