0

دو مقام وزارت بهداشت برای کمبود واکسن به مجلس فراخوانده شدند

  • کد خبر : 116092
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
دو مقام وزارت بهداشت برای کمبود واکسن به مجلس فراخوانده شدند

معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، برای پاسخگویی در خصوص کمبود واکسن، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، فراخوانده شدند.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، در جلسه‌ای که با دعوت از علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و مهدی پیرصالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار می‌شود، به بررسی کمبود واکسن پنتاوالان، داروی ضد سل و شیرخشک خواهند پرداخت.

در روزهای گذشته، بار دیگر شاهد کمبود شیرخشک کودکان در سطح داروخانه‌های کشور بوده ایم. همچنین کمبود واکسن پنتاوالان نیز محل بحث نمایندگان خواهد بود.

ضمن اینکه قرار است با توجه به افزایش موارد آنفلوانزا، کرونا و…، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از معاون بهداشت وزارت بهداشت بخواهند گزارشی در این خصوص ارائه بدهد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=116092

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.