به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، کارشناسان علوم آزمایشگاهی برای اینکه بتوانند عضو خانواده بزرگ سازمان نظام پزشکی شوند، سالهای سال است که تلاش میکنند و در این مسیر، نامه نگاریهای زیادی با نمایندگان مجلس، مقامات وزارت بهداشت و…، انجام دادهاند. در این بین، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با عضویت کارشناسان علوم آزمایشگاهی موافقت کرده و در همین راستا، نامه نگاریهایی با وزیر بهداشت و…، داشتهاند. اما، خروجی این اقدامات، منتظر یک امضا است؛ امضایی که معاون حقوقی و پارلمانی وزارت بهداشت باید انجام دهد تا سازمان نظام پزشکی هم اقدام کند.
عضویت کارشناسان علوم آزمایشگاهی در سازمان نظام پزشکی، دارای مزیتهایی هم برای این حرفه و هم برای مردم است. زیرا، امروزه جایگاه آزمایشگاه در تشخیص و درمان بیماریها، بیش از پیش مستحکم شده و همین موضوع، اهمیت این حرفه را نشان میدهد. در همین حال، شاهد فعالیت افرادی در آزمایشگاههای خصوصی هستیم که بعضاً دارای مدرک مرتبط نبوده و همین مسئله تا حدود زیادی، سلامت افراد را تهدید میکند. اینکه چه کسی از مراجعان به آزمایشگاهها، نمونه میگیرد؛ خیلی مهم است. به طوری که شنیده میشود بعضاً از لیسانسیه های غیر مرتبط در برخی از آزمایشگاههای پزشکی استفاده میشود. در حالی که ما شاهد حضور تعداد زیادی از فارغ التحصیلان رشته علوم آزمایشگاهی در کشور هستیم.
نکته دیگری که باعث تأخیر در موافقت با عضویت کارشناسان علوم آزمایشگاهی شده و ابهاماتی را رقم زده است، موضوع انتخابات سازمان نظام پزشکی در شهریور ۱۴۰۴ است. کارشناسان علوم آزمایشگاهی میگویند که اگر در ماههای قبل از انتخابات به عضویت سازمان نظام پزشکی در نیاییم، نمیتوانیم از جایگاه حرفهای و صنفی خود دفاع کنیم و باید برای ۴ سال دیگر منتظر بمانیم تا انتخابات بعدی برگزار شود.
در نامه دیگری که اخیراً فاطمه محمدبیگی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، به وزیر بهداشت نوشته است؛ از ظفرقندی خواسته که هرچه زودتر، تأخیر صورت گرفته در ارجاع نامه وزارت بهداشت به سازمان نظام پزشکی، جبران شود.