1

آقای مدعی العموم برخورد با فیک‌نیوزها را شروع کنید !

  • کد خبر : 118001
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
آقای مدعی العموم برخورد با فیک‌نیوزها را شروع کنید !
امروز می طلبد که در کنار برخورد و رسیدگی به تخلف احتمالی روی داده در نهادهای اداری تبریز، با انتشاردهندگان اخبار غیرواقعی از دستگیری‌های خیالی و پرونده سازی برای کارکنان و مدیران شهری به ویژه از سوی دادستان تبریز به عنوان مدعی العموم برخورد شود.
مسئله فساد احتمالی روی داده در نهادهای اداری تبریز و رسیدگی به آنها در دو ماه اخیر، بحث داغ فضای رسانه‌ای و حتی عامه مردم شده است.مطالبه مردم در این موضوع مشخص است، برخورد قاطع با تخلفات روی داده در این موضوع که به هر نحوی نسبت به بیت‌المال دست درازی کرده‌ و یا از اختیارات دولتی و قانونی خود سوء‌استفاده کرده‌اند.اگرچه هنوز تحقیقات قضایی و انتظامی به اتمام نرسیده و هیچ خبری از تخلفات قطعی و جرم انجام‌گرفته منتشر نشده است، برخی صفحات فیک که عمرشان تنها یک ماه است اقدام به انتشار اخبار فیک و غیرواقعی در این خصوص کرده‌اند. فیک نیوزها در حالی اقدام به تشویش اذهان عمومی و اخبار دستگیری افراد و شخصیت‌های سیاسی می‌دهند، که هنوز هیچ اتهام ثابت‌شده و حکم قضایی در خصوص افراد دستگیر شده صادر نشده است.اخباری چون دستگیری شاه‌ماهی، شاه کلید، عضو دوم شورا، عضو سوم شورا، که متاسفانه شایعات حکایت از مدیریت این پیج‌ها و خط‌دهی به آنها از سوی برخی سیاسیون تبریز دارد.امروز به صورت مشخص نهاد شهرداری تبریز، به عنوان پیشقراول نظام در خدمت به مردم آماج حملات ناجوانمردانه افراد و گروه‌های سیاسی شده است که منافع شهر و کارگران و زحمتکشان شهر را قربانی سهم‌خواهی و یا داروغه‌بازی خود کرده‌اند. نگاهی به بازخورد اخبار این صفحات نشان می دهد که دود این بی‌اخلاقی تنها در چشم کارگران و خادمان صدیق مردم در شهرداری شده است.
امروز می طلبد که در کنار برخورد و رسیدگی به تخلف احتمالی روی داده در نهادهای اداری تبریز، با انتشاردهندگان اخبار غیرواقعی از دستگیری‌های خیالی و پرونده سازی برای کارکنان و مدیران شهری به ویژه از سوی دادستان تبریز به عنوان مدعی العموم برخورد شود. این برخورد سخت‌تر از مبارزه با فساد و تخلف نیست و برخورد با ادمین چند صفحه مجازی، مطمئنا این امکان را به دستگاه‌ قضایی و در سطحی بالاتر به فضای کلی جامعه می‌دهد که با آرامش و به دور از هر گونه هوچی‌گری به بررسی تخلفات روی داده بپردازند. شاید این هوچی‌گری و انتشار اخبار غیرواقعی ترفندی برای تحریف روند دستگیری ها باشد. به هر حال نیاز امروز تبریز آرامش است. آرامشی که می‌تواند ابعاد مختلف این تخلف روی داده را آشکار کرده و با خاطیان آن برخورد شود.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=118001

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.