1

پدر ایلان ماسک: پسرم اصلا سیاستمدار خوبی نیست

  • کد خبر : 118797
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
پدر ایلان ماسک: پسرم اصلا سیاستمدار خوبی نیست

از نظر پدر ایلان ماسک، او فاقد توانایی صحبت‌کردن با هدف متقاعدکردن دیگران است و به‌همین‌دلیل اصلاً سیاستمدار خوبی نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، «اروول ماسک»، پدر ایلان ماسک، میلیاردر مشهور و مالک تسلا و اسپیس‌ایکس، در جدیدترین مصاحبه‌اش بار دیگر به انتقاد از پسرش پرداخت و توانایی‌های او در سیاست را به باد تمسخر گرفت.

در گفتگویی با شبکه خبری Sky News، پدر ایلان ماسک با لحنی تند درباره فعالیت‌های سیاسی او صحبت کرد و گفت:«او اصلاً سیاستمدار خوبی نیست. حتی اهل گفتگوی مؤثر هم نیست.»

ضعف ایلان ماسک در صحبت‌کردن موثر

اروول ماسک همچنین ادعا کرده که از ابتدا تلاش کرده از ورود ایلان به سیاست جلوگیری کند، زیرا ثروتمندترین فرد جهان فاقد توانایی صحبت‌کردن به‌گونه‌ای است که بتواند دیگران را متقاعد کند. او همچنین سیاست را «استخر انسانی بی‌انتهایی» توصیف کرد که حتی افرادی مانند وینستون چرچیل یا دونالد ترامپ هم در آن غرق می‌شوند.
نکته قابل توجه اینکه این مصاحبه تنها چند روز پیش از اعلام پایان همکاری ایلان ماسک با دولت آمریکا به‌عنوان «کارمند ویژه دولتی» پخش شده است. اروول همچنین در مصاحبه‌ای دیگری با GB News مدعی شده که بااین‌وجود، رابطه میان ایلان و دونالد ترامپ همچنان خوب باقی مانده است.
پدر ایلان ماسک پیش از این هم بارها به‌طور علنی از فرزندش انتقاد کرده بود. او چند سال پیش در مصاحبه‌ای با رادیو استرالیایی Kyle and Jackie O گفته بود که «از موفقیت‌های ایلان چندان تحت‌تأثیر قرار نگرفته» و حتی اضافه کرده بود که ایلان «بسیار دیر به آن‌جایی که الان هست رسیده است.» او همچنین در پاسخ به سوالی گفته بود که به دستاوردهای ایلان افتخار نمی‌کند.
۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=118797

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 4انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.