به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالای پروتئینی که دارد، در سنین سالمندی حتماً توصیه به مصرف میشود.
اما از زرده تخم مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنیترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخهای مناسب بین نورونهای مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تأثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماریهای نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن میتواند مؤثر واقع شود.
از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که میتواند در سلامت بینایی تأثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولاً منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه میشود.