1

توزیع واکسن روتاویروس آغاز شد

  • کد خبر : 124901
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
توزیع واکسن روتاویروس آغاز شد

واکسن روتاویروس امروز در شبکه توزیع سازمان غذا و دارو قرار گرفت و تحویل آن به مراکز منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است.

محمد هاشمی مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: با تلاش مستمر همکاران حوزه‌های تأمین، انبار و توزیع، واکسن روتاویروس به‌موقع وارد شبکه شده و روند تحویل به دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است.

وی افزود: تاکنون ۱۰۲ هزار و ۴۶۰ عدد از این واکسن در سطح کشور توزیع شده و با هدف پوشش حداکثری گروه‌های هدف، به مراکز مجاز تحویل داده می‌شود.

هاشمی تأکید کرد: روند توزیع بر اساس اولویت‌های جمعیتی و به‌صورت مرحله‌ای در حال انجام است و فهرست مراکز مجاز تزریق نیز به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: واکسن روتاویروس یکی از فرآورده‌های مهم برای پیشگیری از عفونت‌های گوارشی در نوزادان و کودکان است و تأمین و توزیع آن از اولویت‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو به شمار می‌رود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=124901

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.