1

مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲ روزه لغو شود

  • کد خبر : 126341
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲ روزه لغو شود

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، خواستار لغو مجوز داروخانه هایی شد که بدون هماهنگی با سازمان غذا و دارو در جنگ ۱۲ روزه تعطیل بودند.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری گفت: داروخانه‌هایی که در بحران اخیر بدون وقفه به مردم خدمت‌رسانی کردند، باید مورد حمایت و تشویق قرار گیرند و در مقابل، با داروخانه‌هایی که به صورت خودسرانه و بدون مجوز فعالیت خود را متوقف کرده‌اند، باید برخورد قانونی و قاطع صورت گیرد.

وی با اشاره به ابلاغیه جدید سازمان غذا و دارو درباره ضرورت استمرار ارائه خدمات دارویی در شرایط بحرانی، افزود: طبق این ابلاغیه، در مواقع اضطراری هیچ داروخانه‌ای اجازه تعطیلی بدون مجوز را ندارد و باید همچون گذشته خدمات دارویی را به مردم ارائه دهد.

شهریاری با تاکید بر اینکه خدمات رسانی دارویی در شرایط بحرانی نباید تعطیل شود، با انتقاد از تعطیلی بدون مجوز برخی داروخانه‌ها در جریان جنگ تحمیلی اخیر، ادامه داد: بر اساس شنیده‌ها، متأسفانه برخی داروخانه‌ها به ویژه در تهران در دوره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بدون دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو تعطیل کردند که این اقدام به هیچ وجه قابل قبول و منطقی نیست.

وی ضمن مقایسه این موضوع با تعطیلی غیرمجاز برخی نانوایی‌ها در همان دوره، افزود: وزارت کشور پس از شناسایی بیش از ۱۵۰ نانوایی که بدون مجوز پخت نان را متوقف کرده بودند، بلافاصله نسبت به لغو مجوز آنها اقدام و مراکز جدید را جایگزین کرد؛ انتظار می‌رود سازمان غذا و دارو نیز در مواجهه با چنین تخلفاتی رویکرد مشابهی داشته باشد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=126341

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.