3

رقیب B-۲۱ در راه است/ عکس

  • کد خبر : 130864
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
رقیب B-۲۱ در راه است/ عکس

بمب‌افکن پنهان‌کار PAK DA که به‌عنوان هواگرد راهبردی نسل ششم روسیه معرفی شده، با طراحی بال‌پرنده و توانایی حمل تسلیحات سنگین، قرار است پاسخ مسکو به B-۲۱ Raider آمریکا باشد؛ پرنده‌ای مرموز که همچنان در مرحله طراحی قرار دارد اما نوید بهره‌گیری از فناوری‌هایی هم‌سطح پیشرفته‌ترین تجهیزات هوایی جهان را می‌دهد.

تینا مزدکی_طراحی بمب‌افکن PAK DA از سوی شرکت هوافضای روسی توپولف، به اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی بازمی‌گردد. در سوی دیگر، نیروی هوایی آمریکا نیز در حال پیش‌برد پروژه B-۲۱ «رِیدر» به‌عنوان جانشین بمب‌افکن مشهور B-۲ «اسپیریت» است.

پروژه بمب‌افکن استراتژیک آینده نگرانه PAK DA در روسیه، به‌لحاظ تئوریک، قرار است بسیاری از توانمندی‌های پیشرفته مشابه با B-۲۱ را در خود جای دهد. با این حال، تا زمانی که این بمب‌افکن روسی به ظرفیت عملیاتی کامل نرسد، جزئیات دقیق آن همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی خواهد ماند.
معرفی PAK DA
شرکت هواپیماسازی توپولف طراحی PAK DA را در اوایل دهه ۲۰۰۰ آغاز کرد. با این حال، بنا بر اعلام دنیس مانتوروف، معاون سابق نخست‌وزیر روسیه در امور صنعت و تجارت، نخستین نمونه آزمایشی این بمب‌افکن تا سال ۲۰۲۱ وارد مرحله تولید نشد. از آن زمان تاکنون، برنامه زمانی توسعه این پروژه بارها دچار تأخیر شده است. تهاجم نظامی روسیه به اوکراین نیز از سال ۲۰۲۲ به بعد این روند را بیش‌ازپیش مختل کرده است.
درباره این بمب افکن، در «رقیب B-۲۱ به میدان آمد/ عکس» بیشتر بخوانید.
۲۲۷۳۲۳

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=130864

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.