0

سهم سهند از مدول دوم تصفیه‌خانه شهر جدید سهند باید روشن شود

  • کد خبر : 132990
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
سهم سهند از مدول دوم تصفیه‌خانه شهر جدید سهند باید روشن شود
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: اگر قرار باشد مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب با منابع مالی شهر جدید سهند احداث شود، باید سهم این شهر به عنوان سرمایه‌گذار مشخص شود.
به گزارش تبریزمن، امروز جلسه‌ای با حضور فرماندار شهرستان اسکو، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند و سرپرست شهرداری سهند برگزار و طی آن هماهنگی‌های لازم برای احداث مدول دوم تصفیه‌خانه شهر جدید سهند انجام شد. در این نشست مقرر گردید با توجه به اهمیت موضوع، جلسه ویژه‌ای با حضور مسئولان استانی تشکیل و روند احداث و سهم شهر جدید سهند از پساب مدول دوم تعیین شود.
فرهاد سعیدی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند در جریان این جلسه و بازدید از تصفیه‌خانه، با تشریح اقدامات انجام شده در راستای احداث مدول دوم گفت: در این بخش با چالش‌های مالی روبه‌رو هستیم که بخش عمده آن مربوط به هزینه برداشت از پساب تولیدی است.
اگر قرار باشد مدول دوم با منابع مالی شهر جدید سهند احداث شود، باید سهم این شهر به عنوان سرمایه‌گذار مشخص شود.
وی با تأکید بر اینکه منابع شرکت عمران شهر جدید سهند متعلق به مردم و این شهر است و هرگونه سرمایه‌گذاری باید منافع آن به سهند بازگردد، افزود: متأسفانه این موضوع در مدول یک رعایت نشده، اما در مدول دوم باید به طور شفاف تعیین تکلیف شود.سعیدی همچنین با اشاره به هزینه‌های صرف شده برای احداث تصفیه‌خانه و بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته گفت: ظرفیت اسمی این تصفیه‌خانه ۷۵ هزار نفر است، اما می‌تواند به راحتی نیاز جمعیت ۱۰۰ هزار نفری را پاسخ دهد.
محمدباقر آقایی، فرماندار شهرستان اسکو نیز در این بازدید با بیان اینکه شهر جدید سهند بخش مهمی از سرریز جمعیتی کلان‌شهر تبریز را در خود جای داده است، بیان داشت: «اقداماتی برای تجهیز منابع موجود و اجرای فرآیند تصفیه به شکل سالم و بهینه انجام شده، اما ضروری است مدول دوم نیز هرچه سریع‌تر احداث شود.»وی تأمین منابع مالی و همراهی مدیران استانی را از پیش‌شرط‌های اجرای این پروژه برشمرد.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=132990

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.