0
نماینده هشترود:

روند بهسازی آسفالت اتوبان تبریز- زنجان مطلوب است

  • کد خبر : 133481
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
روند بهسازی آسفالت اتوبان تبریز- زنجان مطلوب است
نماینده مردم هشترود و چاراویماق و معین مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی روند اجرای بهسازی آسفالت اتوبان تبریز- زنجان را مطلوب توصیف کرد.

به گزارش تبریزمن، فرامرز شهسواری روز یکشنبه در بازدید از عملیات اجرایی بهسازی روکش آسفالت مسیر بستان آباد – هشترود اتوبان پیامبر اعظم، افزود: دولت چهاردهم اعتباری معادل ۱۵ هزار میلیارد ریال برای این منظور در نظر گرفته است که امیدواریم با روند رو به سرعت شاهد بهره برداری سریع تیر از این طرح باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۲۷۹ کیلومتر از اتوبان پیامبر اعظم (ص) در مسیر تبریز تا زنجان روکش آسفالت و بهسازی اساسی خواهد شد، اظهار کرد: بهسازی و روکش آسفالت در سه قطعه شامل قطعه تبریز – بستان آباد، بستان آباد- هشترود و هشترود تا زنجان به انجام می رسد.

شهسواری ادامه داد: قطعه اول این پروژه به اتمام رسیده است و اکنون قطعه دوم در شرف اتمام است و تا ۲ هفته آینده روکش و بهسازی قطعه سوم شروع خواهد شد.

 

از طول ۲۸۰ کیلومتری آزادراه تبریز – زنجان حدود ۲۰۰ کیلومتر در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی قرار دارد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=133481

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.