0
وزیر اقتصاد در حاشیه اجلاس شانگهای:

روابط اقتصادی با چین با جدیت دنبال می‌شود

  • کد خبر : 133957
  • ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
روابط اقتصادی با چین با جدیت دنبال می‌شود
وزیر اقتصاد که ریاست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و چین را بر عهده دارد، در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، بر پیگیری موضوعات اقتصادی و افزایش حجم تبادلات تجاری میان دو کشور تأکید کرد.

سیدعلی مدنی زاده در حاشیه حضور در اجلاس سران سازمان همکاری‌های شانگهای در تیانجین چین با اشاره به پیگیری‌ها برای رفع موانع، ایجاد انگیزه‌ها و تشویق در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و تولید بسیار تاکید کرد:‌ سعی می‌کنیم ظرف یکی دو ماه آینده موضوعات مطرح شده در سفر را پیگیری کنیم و به نتایج برسیم.

وی همچنین به تعاملات نفتی اشاره کرد و سازمان‌هایی مانند شانگهای و بریکس را جایگزین مناسبی برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی دانست که می‌توانند به تشکیل اتحادها و ائتلاف‌های جدید اقتصادی کمک کنند.

عبدالرضا رحمانی فضلی، سفیر کشورمان در چین نیز با اشاره به اهمیت حضور وزیر اقتصاد همراه رئیس جمهور در این اجلاس برای پیگیری مسائل اقتصادی و افزایش حجم تبادلات تجاری بین دو کشور تاکید کرد.

رحمانی فضلی در این باره گفت: بنده از وزیر اقتصاد دعوت کردم که یک سفر دوجانبه به چین داشته باشند؛ هم برای استفاده از ظرفیت اقتصادی اجلاس شانگهای و هم پیشبرد موضوعات اقتصادی میان دو کشور به عنوان رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی، فرصت حضور وزیر اقتصاد می‌تواند در رفع موانع و ایجاد انگیزه‌ها و تشویق در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و تولید بسیار موثر باشد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=133957

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.