0

حمایت وزیر بهداشت از دولتی شدن شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون

  • کد خبر : 102085
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
حمایت وزیر بهداشت از دولتی شدن شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون

معاون پارلمانی وزارت بهداشت از حمایت وزیر بهداشت برای دولتی شدن شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون خبر داد و بر اهمیت این مجموعه در حوزه سلامت کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، سید مرتضی خاتمی، با اشاره به دستاوردهای قابل‌توجه این شرکت با وجود منابع مالی محدود، گفت: بازدید اخیر رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون، موجب دلگرمی و انگیزه بیشتر کارکنان شد. این حرکت دانش‌بنیان می‌تواند دستاورد بزرگی برای کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه کشور همچنان در تولید برخی داروهای حیاتی مانند آلبومین و فاکتورهای انعقادی وابسته به واردات است، تصریح کرد: باید از منابع و سرمایه‌های موجود به درستی استفاده کنیم و از تکرار مشکلات گذشته جلوگیری شود. وزیر بهداشت به طور قطع در راستای تقویت این مجموعه نظر مثبت دارد.

خاتمی همچنین بر لزوم حمایت اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد و افزود: حضور مجدد اعضای کمیسیون در این شرکت طی مدت کوتاه، نشان‌دهنده عزم جدی آنها در حمایت از حوزه سلامت، به‌ویژه بخش‌های تولیدی و پژوهشی است. امیدواریم با این حمایت‌ها کشور را به نقطه مطلوبی برسانیم و در شرایط حساس کنونی، اطمینان و امنیت را برای مردم فراهم کنیم.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=102085

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.