اخبار ویژه

بازی‌های خارج از خانه باز هم تراکتور را مدعی می‌سازد؟ اطلاعات مراکز پدافندی کشور را روسیه به اسرائیل داده بود / مشخص شد که پیمان استراتژیک با روسیه کشک است / نباید به روسیه اعتماد داشته باشیم؛ اینکه فکر کنیم در روز مبادا می آید و به ما کمک می کند و با آمریکا درگیر می شود، خیر، اصلاً از این شوخی ها ندارد اینکه بروی پشت تریبون و هر چیزی از دهانت در بیاید را بگویی، خیانت به وحدت است / امروز مشکل آب داریم، بعضی‌ها می‌گویند مشکلی نداریم؛ خب شما که می‌دانید بیایید کمک کنید اوضاع را درست کنیم / نباید نسبت به مردم با خشونت و بد اخلاقی رفتار کنیم افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۴ پروژه عمرانی در هفته دولت / تزریق ۳۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مشارکت به مترو و اتوبوس قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 3 شهریور 1404 / حواله دلار برای چهارمین روز متوالی ثابت ماند قیمت جهانی طلا امروز 3 شهریور 1404 حسگر هواشناسی برای مقابله با تغییرات آب‌وهوایی نوسازی و بهره‌برداری خط یک پردازش پسماند تبریز تا ۱۵ روز آینده/ ظرفیت تصفیه‌خانه شیرابه دو برابر می شود روند بهسازی آسفالت اتوبان تبریز- زنجان مطلوب است روایت بی‌پرده سبحان‌الهی از قمر در عقرب ارس تا خاطرات استانداری

3

آغاز فصل نوین همکاری‌های تهران و توکیو در حوزه ارتباطات و هوش مصنوعی

  • کد خبر : 107478
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
آغاز فصل نوین همکاری‌های تهران و توکیو در حوزه ارتباطات و هوش مصنوعی

معاونان وزرای ارتباطات ایران و ژاپن در دیداری راهبردی در توکیو، بر گسترش همکاری‌های فناورانه در حوزه‌های کلیدی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و توسعه زیرساخت‌های پایدار ارتباطی تأکید کردند.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان، در تداوم پیگیری برنامه راهبردی «دیپلماسی فناوری» سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات در دولت چهاردهم و در راستای توسعه روابط و همکاری‌ها، در سفر به توکیو با تاکو ایماگاوا، معاون بین‌الملل وزارت امور داخلی و ارتباطات ژاپن (MIC) دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، چیت ساز و ایماگاوا بر لزوم گسترش و ارتقای همکاری‌های راهبردی در حوزه‌های هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، حکمرانی فناوری و توسعه پایدار زیرساخت‌های ارتباطی تأکید کردند.

چیت‌ساز در این نشست با ارائه‌ای جامع از برنامه اقدام وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم، به تشریح چشم‌انداز تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند ایران اشاره کرد.

وی ضمن معرفی برنامه‌های راهبردی ایران در زمینه هوش مصنوعی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از اکوسیستم استارتاپی و حکمرانی داده‌ها، همکاری با ژاپن را فرصتی مغتنم برای گسترش این برنامه‌ها برشمرد.

همچنین ایجاد «مرکز نوآوری دیجیتال ایران-ژاپن» برای همکاری فناورانه، تحقیقاتی و استارتاپی، همکاری دوجانبه در حوزه سیاست‌گذاری فناوری‌های نوظهور همچون هوش مصنوعی، کلان داده و تنظیم‌گری پلتفرم‌ها و تربیت نیروی انسانی متخصص در اقتصاد دیجیتال از طریق برنامه‌های مشترک دانشگاهی از جمله محورهایی بود که معاون وزیر ارتباطات در این نشست مطرح کرد.

چیت ساز همچنین بر ضرورت حمایت ژاپن از مشارکت فعال ایران در مجامع بین‌المللی فناوری و ارتباطات تاکید کرد.

تاکو ایماگاوا، معاون بین‌الملل وزارت ارتباطات ژاپن نیز که پیشینه‌ای برجسته در سیاست‌گذاری ارتباطات بین‌الملل و تدریس در دانشگاه‌هایی همچون توکیو، واسدا و استنفورد دارد، ضمن استقبال از پیشنهادات معاون وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی، آمادگی کامل کشورش را برای آغاز فصل نوینی از همکاری‌های دیجیتال میان ژاپن و ایران ابراز کرد.

وی در این دیدار اظهار داشت: ایران با نگاهی بومی و بلندمدت، مسیر تحول دیجیتال را دنبال می‌کند و ژاپن از این رویکرد حمایت کرده و آمادگی کامل دارد تا با بررسی پیشنهادهای سازنده ایران، به این همکاری‌ها جامه عمل بپوشاند.

در پایان، دو طرف برای تشکیل یک کارگروه مشترک اجرایی به منظور پیگیری و تحقق اهداف مطرح‌شده به توافق رسیدند.

این نشست نقطه عطفی برای آغاز روابطی عمیق و بلندمدت در عصر نوین همکاری‌های فناورانه میان دو کشور محسوب می‌شود؛ نقشه راهی تازه که نویدبخش همکاری گسترده‌تر و پویاتر تهران و توکیو در عرصه‌های جهانی ارتباطات و فناوری خواهد بود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=107478
  • ارسال توسط :
  • 82 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای آغاز فصل نوین همکاری‌های تهران و توکیو در حوزه ارتباطات و هوش مصنوعی بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.