0

وزیر ارتباطات: عزممان برای رفع محرومیت ارتباطی جزم است / آغاز جلسات «مدیریت پروژه‌های ارتباطی استان‌ها» با تمرکز بر آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 113246
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲:۲۱
وزیر ارتباطات: عزممان برای رفع محرومیت ارتباطی جزم است / آغاز جلسات «مدیریت پروژه‌های ارتباطی استان‌ها» با تمرکز بر آذربایجان شرقی

وزیر ارتباطات از آغاز طرح جدیدی برای بررسی میدانی پروژه‌های ارتباطی در استان‌ها خبر داد و تأکید کرد که رفع محرومیت ارتباطی از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) اعلام کرد که از امروز جلسات «مدیریت پروژه‌های ارتباطی استان‌ها» با محوریت استان آذربایجان شرقی آغاز شده است.

او توضیح داد که در این جلسات، پروژه‌های ارتباطی هر استان به‌صورت جزئی بررسی خواهند شد و سه ماه پس از برگزاری هر جلسه، بازدیدهای میدانی برای ارزیابی پیشرفت مصوبات انجام می‌گیرد.
هاشمی با تأکید بر رویکرد دولت در توسعه ارتباطات منطقه‌ای نوشت: «عزممان برای #رفع_محرومیت_ارتباطی جزم است!»

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=113246

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.