به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزارت ارتباطات، در نشست معاونین توسعه مدیریت و سرمایه انسانی این وزارتخانه که به میزبانی پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، بر لزوم همراهی تمامی بخشها در برگزاری مراسم ویژه روز جهانی ارتباطات تاکید کرد و با اشاره به ضرورت هوشمندسازی و بهینهسازی فرایندهای اداری و استفاده از فناوریهای نوین، از ایجاد سیستمهای هوشمند برای پیگیری برنامهها و جلوگیری از ناکارآمدی سخن گفت.
غلامرضا امیدی در این نشست با تقدیر از خدمات وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در ایجاد تحول در پژوهشگاه و افزایش رضایتمندی همکاران، خواستار همراهی تمامی سازمانها و شرکتهای تابعه در برگزاری مراسم ویژه روز جهانی ارتباطات به دبیری وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی شد.
ضرورت طراحی سیستم پیگیری برنامهها
امیدی در ادامه، با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری برای پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه گفت: به منظور عمل به این دستور مقام معظم رهبری و نیز جلوگیری از تعلل و ناکارآمدی در اجرای برنامهها، باید سیستمی طراحی کنیم تا چگونگی پیگیری و رسیدن به نتیجه در آن مشخص شده و در صورت تخلف و ترک فعل، طبق قانون خدمات کشوری با متخلف برخورد شود.
معاون وزیر ارتباطات یکی از اولویتهای سال ۱۴۰۴ را آموزش نظاممند و توانمندسازی کارکنان دانست و گفت: نظام آموزش وزارت ارتباطات باید تدوین و طبق آن آموزش کارکنان ساماندهی شود به طوری که هر کارمند از ابتدای ورود تا زمان بازنشستگی از روند آموزشی خود، بر اساس رسالت و مأموریت شغل و فرهنگ سازمانی مطلع باشد.
امیدی همچنین با اشاره به مأموریت این وزارتخانه در حوزه فناوریهای نوین، بر هوشمندسازی فرایندهای اداری تاکید کرد و خواستار استفاده و توسعه فناوریهای نوین مدیریتی مبتنی بر هوش مصنوعی در اجرای امور اداری شد.
تاکید بر انضباط مالی با هدف جلوگیری از هدر رفت منابع
وی در جمع معاونین توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع با تاکید بر اجرای انضباط مالی با هدف جلوگیری از هدر رفت منابع در مجموعه ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته شاهد رشد و جهش خوبی در این زمینه باشیم.
امیدی در ادامه صرفهجویی در بحث انرژی را یک مطالبه قانونی از دستگاهها برشمرد و گفت: از بهمن ماه دنبال تأمین ۲۰ درصدی برق از طریق پنلهای خورشیدی هستیم و امیدواریم به سرعت این موضوع در مجموعه پیگیری و اجرایی شود تا در بحث ناترازی انرژی گامی مؤثر برداریم.
وی افزود: امیدواریم تدبیری اندیشیده شود تا مشکل اپراتورها در زمینه تأمین برق باتریهای دکلهای ارتباطات بیسیم (BTS) در زمان قطعیها برق که موجب قطع اینترنت مردم میشود نیز، با سرمایه گذاری یا راهکارهای دیگر رفع شود.
ضرورت اقدام مؤثر در رفع مشکلات معیشتی
معاون وزیر ارتباطات در ادامه، با اشاره به تاکید وزیر ارتباطات مبنی بر ارتقای وضعیت معیشتی کارکنان، خواستار اقدام مؤثر در این زمینه برای رفع مشکلات معیشتی، حقوقی و رفاهی کارکنان شد و از حاضرین در جلسه خواست در صورت داشتن طرح یا ایدهای که به حل مشکلات وزارت و معیشت کارکنان کمک کند، به عنوان هیأت اندیشه ورز و اتاق فکر مجموعه ارائه دهند تا از آن بهره برداری شود.
در ابتدای این نشست وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی با تاکید بر تقویت ارتباط پژوهشگاه با مجموعه وزارت و سازمانها و شرکتهای تابعه، خواستار ایفای نقش مؤثر همه مجموعه در برگزاری هر چه با شکوه تر روز جهانی ارتباطات شد.
ایجاد زنجیره ارزش صنعت فضایی
وی همچنین به مأموریتهای بخش فضایی اشاره کرد و گفت: در دوره جدید، علاوه بر فعالیتهای پیشین به تاکید وزیر ارتباطات اهمیت زنجیره ارزش صنعت فضایی را مد نظر قرار دادیم و با ایجاد این زنجیره تعامل خوبی با تمامی مجموعه داریم.
یزدانیان افزود: در زمینه جی نف و تأمین تصاویر ماهوارهای با پست، در زمینه کسب و کارها با پارک فاوا، در زمینه اعطای پروانه اپراتورها، با سازمان تنظیم مقررات و منظومههای خدمات ارتباطی ماهوارهای که در زیرساخت استفاده دارد، تعامل و ارتباط نزدیک داریم.
وی با بیان برنامههای روز جهانی ارتباطات و اشاره به تاکید وزیر ارتباطات بر برتری کیفیت نسبت به کمیت، خواستار همراهی کل مجموعه در برگزاری مراسم ویژه این روز شد.