0

مردم به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده‌اند

  • کد خبر : 114103
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
مردم به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مردم در طرح دارویار به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده‌اند و دیگر توان پرداخت ندارند.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، سید محمد جمالیان افزود: مردم به داروهای با کیفیت نیاز دارند و شرکت‌های دارویی کشور با وجود تمامی مشکلات و سختی‌ها، همچنان داروی با کیفیت تولید می‌کنند و برای حفظ برند خود تلاش دارند اما ادامه این روند بدون حمایت منطقی ممکن نیست.

وی یادآور شد: پرداخت مابه‌التفاوت افزایش قیمت دارو باید از سوی دولت و از طریق بیمه‌ها انجام شود و این اقدام علاوه بر حمایت از تولید داخلی، مانع کمبود دارو در بازار و نیاز به واردات گران‌قیمت خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به مطالبات طولانی‌مدت داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: بیمه‌ها گاهی تا ۶ یا ۷ ماه بدهی معوق به داروخانه‌ها دارند که باعث ایجاد بحران در چرخه تأمین دارو می‌شود و این موضوع ریشه در کسری بودجه و تخصیص نیافتن منابع دارد.

جمالیان با انتقاد از عدم تخصیص کامل اعتبارات حوزه سلامت، گفت: باید منابع پیش‌بینی شده در بودجه مانند سهم سلامت از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر منابع به صورت کامل به حوزه سلامت تخصیص یابد تا بیمه‌ها بتوانند به تعهدات خود عمل کنند و از متضرر شدن داروخانه‌ها جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه مردم دیگر توان تحمل افزایش قیمت دارو را ندارند، تصریح کرد: مابه‌التفاوت افزایش قیمت دارو را باید بیمه یا مردم پرداخت کنند و راهکار سومی وجود ندارد البته مردم در طرح دارویار به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده‌اند و دیگر توان پرداخت ندارند. بنابراین دولت باید در کنار حمایت از تولید از مردم نیز حمایت کند و راهکار آن هم تخصیص منابع کافی به بیمه‌ها است و اگر این حمایت‌ها صورت نگیرد، ناچار به واردات دارو با هزینه بسیار بیشتر خواهیم بود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=114103

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.