2

ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست

  • کد خبر : 123780
  • ۰۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست

ویتیلیگو (پیسی) فراتر از یک اختلال پوستی‌ است و بر کیفیت زندگی، روان و اعتماد به ‌نفس بیماران تأثیر عمیق می‌گذارد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، علی فرجی، متخصص کودکان، با اشاره به اهمیت توجه علمی و اجتماعی به بیماری ویتیلیگو، گفت: ویتیلیگو (پیسی) فراتر از یک اختلال پوستی‌ است و بر کیفیت زندگی، روان و اعتماد به ‌نفس بیماران تأثیر عمیق می‌گذارد.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی و علمی درباره این بیماری، اظهار کرد: به عنوان یک شرکت ایرانی فعال در حوزه زیست‌ فناوری، از ابتدا تلاش کرده‌ایم با ارائه راهکارهای علمی و بومی‌ شده، به بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن از جمله ویتیلیگو کمک کنیم.

فرجی همچنین از تولید سرم bFGF به عنوان یکی از دستاوردهای این شرکت یاد کرد و گفت: سرُم ترمیم‌کننده bFGF که بر پایه تامین فاکتورهای رشد و بازسازی سلولی طراحی شده، توانسته در ترکیب با پروتکل‌های درمانی موجود، در بازیابی رنگ‌دانه‌های پوستی و بهبود ظاهر بیماران مبتلا به پیسی (ویتیلیگو) مؤثر واقع شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌ بنیان اترازیست آرای افزود: ما در کنار پزشکان، بیماران و خانواده‌هایشان ایستاده‌ایم؛ نه فقط برای درمان، بلکه برای کمک و بازگرداندن امید به زندگی این افراد.

فرجی ضمن بزرگداشت روز جهانی ویتیلیگو (پیسی)، اظهار امیدواری کرد؛ با گسترش همکاری‌های علمی و حمایت از نوآوری‌های داخلی، آینده روشن‌تری برای بیماران مبتلا به این بیماری فراهم شود.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=123780

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.