0

هشدار وزارت بهداشت نسبت به افزایش بیماری‌های گوارشی

  • کد خبر : 128721
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
هشدار وزارت بهداشت نسبت به افزایش بیماری‌های گوارشی

مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: وبا یک بیماری خطرناک و مسری است که می‌تواند منجر به مرگ شود.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، قباد مرادی، با اشاره به شیوع بیماری‌های گوارشی در فصل تابستان و هشدارها در مورد وبا، بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و عمومی تاکید کرد و افزود: در فصل گرما، به دلیل شرایط مناسب برای تکثیر و انتشار عوامل بیماری‌زا، شیوع بیماری‌های گوارشی افزایش می‌یابد. این بیماری‌ها می‌توانند عوامل مختلفی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها داشته باشند و علائمی مانند تب، اسهال و دل درد را ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم بیماری‌های گوارشی، به ویژه اسهال حاد آبکی، باید به پزشک مراجعه کرد و آزمایش‌های لازم را انجام داد. تشخیص زودهنگام و درمان مناسب، می‌تواند از عوارض جدی این بیماری‌ها جلوگیری کند.

مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شیوع وبا در سودان، بر لزوم مراقبت و رصد دقیق وضعیت بیماری در کشور تاکید کرد و گفت: وبا یک بیماری خطرناک و مسری است که می‌تواند منجر به مرگ شود. در صورت مشاهده موارد مشکوک به وبا، باید اقدامات لازم برای کنترل و مهار بیماری انجام شود.

وی در گفتگو با رادیوسلامت، بر اهمیت همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف برای کنترل بیماری‌های واگیر تاکید کرد و افزود: با همکاری و هماهنگی بین وزارت بهداشت، سازمان‌های مردم‌نهاد و سایر دستگاه‌های مربوطه، می‌توانیم از سلامت مردم کشور محافظت کنیم و بیماری‌های واگیر را به حداقل برسانیم.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=128721

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.