به گزارش آژانس خبری تبریزمن به نقل از روابطعمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، عادل کاظمی درنشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح عملکرد شرکت توزیع نیروی برق تبریز در دولت یازدهم و دوازدهم پرداخت و گفت: میزان تولید و مصرف انرژی الکتریکی در دنیا شاخص توسعهیافتگی است.
وی با اشاره به اینکه متوسط زمان واگذاری انشعاب در شرکت، طی ۴ سال گذشته از ۲۷ روز به ۹ روز کاهش یافته است، افزود: متوسط طول عمر پروژهها نیز در سالهای گذشته از ۲۵۰ روز به ۸۵ تا ۹۰ روز در سال جاری کاهش یافته و هدفگذاری شرکت بر این است تا بتوانیم این میزان را به ۶۰ روز برسانیم.
کاظمی با اشاره به اینکه به دنبال برقراری عدالت نسبی در کل مناطق تحت پوشش هستیم و تلاش میکنیم خدماتدهی خود را به مناطق محروم و برخوردار تقسیم نکنیم، اظهار کرد: میانگین شاخص تلفات انرژی در کشور بهتازگی به زیر ۱۰ درصد رسیده است و در سه سال گذشته، تلفات برق تبریز از ۱۰٫۳ درصد به ۸٫۲۲ درصد رسیده است و امیدواریم در سالهای آتی این میزان باز هم کاهش یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به این که برق تبریز دارای بیش از یک میلیون مشترک شهری و روستایی است، گفت: سالانه نزدیک به۱۸۰ میلیارد تومان پروژه در شرکت جهت توسعه، بهبود و اصلاح زیرساختها تعریف میشود و سالانه به طور متوسط بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیارد تومان از پروژهها به اتمام میرسد و سعی کردهایم با تلاش همکاران، میزان پروژههای انتقالیافته را به حداقل کاهش دهیم و هماکنون از نظر حجم سرمایهگذاری در پروژهها در جایگاه خوبی در بین شرکتهای توزیع کشور قرار داریم.
کاظمی با اشاره به برنامههای پیکسایی و مدیریت مصرف گفت: باید بین تولید و مصرف در تبریز توازن ایجاد شود و قطعی برق به حداقل ممکن برسد که در این راستا با همکاری مردم و بیش از ۴ هزار مصرفکنندهی بخش صنایع و کشاورزی، توانستهایم ایام گرم سال را بدون هیچ عارضهای پشت سر بگذاریم و مشترکین طی این ایام، خاموشی بابرنامه را تجربه نکردند.
وی از نصب حدود ۴۰۰۰ چراغ ال.ای.دی در سطح معابر شهر تبریز خبر داد و با اشاره به جایگزینی کابلهای مسی با کابلهای خودنگهدار اضافه کرد: افزایش پایداری شبکه، کاهش تلفات، کاهش مخاطرات برق گرفتگی، کاهش برقدزدی و کاهش دزدی سیم و کابل از مزایای تبدیل کابلهای مسی با کابلهای خودنگهدار است.
کاظمی با اشاره به طرح تحول توزیع در شرکت توانیر، ابراز کرد: طرحهای جهادی متعددی ازجمله قبض سبز (صدور قبض غیرکاغذی)، خدمات سبز (انجام ۸۰ خدمت به مشترکین به صورت غیرحضوری)، طرح چاوش (طرح استانداردسازی ولتاژ مشترکین)، طرح سیما، طرح هما و طرح سنم از جمله اقدامات شرکت توزیع برق تبریز در این راستا است.
▪️برای استفاده از ماینر، دریافت مجوز ضروری است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به اینکه افرادی که میخواهند از ماینر استفاده کنند باید حتما مجوزهای لازم را دریافت کنند، گفت: یکی از چالشهای شرکت، برق رمز ارزها یا همان ماینر و بیتکوین است که بار مصرفی زیادی را به شبکهی برق تحمیل میکنند و در دو سال اخیر بیش از ۴ هزار ماینر توسط همکاران برق تبریز شناسایی شده است.
کاظمی گفت: برای رضایتمندی کسبهی بازار ایکی قاپیلی، پست برق زیرزمینی در این محل ایجاد شده است. همچنین اصلاحات شبکه در راسته بازار و بازار امیر انجام گرفته و بخشهای مختلف آن ساماندهی شده است و تاکنون ۴ میلیارد تومان طی چند سال اخیر برای اصلاح و ساماندهی شبکه بازار تبریز هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از مانور تعمیرات جهادی فیدرهای پرمعضل همزمان با هفتهی دفاع مقدس خبر داد و افزود: همچون سالهای گذشته، با ابلاغ طرح جهادی از سوی شرکت توانیر، شرکتهای توزیع کشور موظف شدند با اجرای این مانور، معضلات و مشکلات حوزهی کاری خود را ساماندهی کنند.
عادل کاظمی اهداف اصلی اجرای مانور جهادی رفع مشکل فیدرهای معضلدار را آمادگی برای مواجهه با مواقع ضروری و بحرانی، افزایش میزان انسجامبخشی اکیپها، پایداری فیدرها و بالابردن سطح پدافند غیرعامل برشمرد و افزود: ۹۰ نفر از پرسنل فنی شرکت در قالب ۲۵ اکیپ اجرایی در این مانور شرکت دارند.
وی ادامه داد: در این مانور، اکیپهای تمامی واحدها از جمله اکیپهای خط گرم، اکیپهای پیمانکاری، اکیپ برق روستایی و اکیپ امورهای بهرهبرداری حضور خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:
کاهش متوسط زمان واگذاری انشعاب در برق تبریز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از کاهش متوسط زمان واگذاری انشعاب در شرکت، از 27 روز به 9 روز طی چهار سال گذشته خبر داد.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=4925
- ارسال توسط : رصد
- 974 بازدید
- بدون دیدگاه