3

افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده

  • کد خبر : 70870
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده

تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به طور منظم به غذا نمک اضافه می‌کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز نمک اضافه نمی‌کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.

کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.

سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقه مند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند به موقع به دنبال مراقبت‌های با کیفیت بالا باشند.

مطالعه اخیر منتشر شده، داده‌های بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط است.

نویسندگان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می‌کردند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که به ندرت یا هرگز نمک به غذا اضافه نمی‌کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.

این مطالعه از داده‌های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت‌کننده استفاده کرد.

محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که هرگز یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.

عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، از جمله سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط است.

با حال، مطالعات زیادی در این زمینه در میان گروه‌های جمعیتی غربی انجام نشده است.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=70870

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.