4

بیانیه بسیج جامعه پزشکی در آستانه انتخاب وزرای دولت چهاردهم

  • کد خبر : 71025
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵
بیانیه بسیج جامعه پزشکی در آستانه انتخاب وزرای دولت چهاردهم

سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با انتشار بیانیه‌ای بر اهمیت انتخاب وزرا و نقش آن بر آینده و مسیر توسعه کشور تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، در بیانیه سازمان بسیج جامعه پزشکی، آمده است: سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی، طبق رسالت جهاد تبیین، به روشنگری و موذنی جامعه اقدام نموده و طی بیانیه‌ای با تکیه بر فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر اهمیت رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم تاکید نمود.

متن کامل بیانیه

بی شک حضور مردم در عرصه انتخابات که مایه وحدت نظام جمهوری اسلامی ایران بود، گام محکمی در راستای استقرار و پیشبرد دولت اسلامی و تلاش در جهت تحقق تمدن اسلامی برداشته شد. تحقق وعده‌های الهی، خدمت به مردم و ایستادگی در مسیر حق و انقلاب، آن چیزی ست که از دولت مردمی انتظار می‌رود و به حمدالله جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور چهاردهم با عنایت به فرایض امیرالمومنین (ع) در نهج البلاغه خود را ملزم به مسیر حق و خدمت به مردم کرده اند. انتخاب کابینه و وزرا و آغاز به کار افراد در این مناصب مهم، منصه ظهور این امر است.

اکنون که دولت جدید پس از تنفیذ و استقرار به معرفی افراد کابینه خود پرداخته است، مجلس شورای اسلامی وظیفه خطیری در راستای صیانت از اصول و معیارهای وزیر پیشنهادی دارد.

همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده اند وزیر انتخابی می‌بایست از بن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. ذات فعالیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی «ایمان» است. وزیر در چنین حکومتی می‌بایست ایمان قلبی به اصول اسلام و انقلاب اسلامی داشته و تمام اراده خود را در عمل به مفروضات اسلامی به کار برد. از آنجا که طبق آیات متعدد قرآن، تزکیه بر تعلیم مقدم است (وَیُزَکِّیکُمْ وَیُعَلِّمُکُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَهَ). قبول مسئولیت به شرط داشتن تخصص از نشانه‌های تقواست. در شرایط انتصاب مدیران نیز گرچه وجود تخصص و تعهد هر دو لازم و ضروری است، ولی تعهد بر تخصص مقدم است زیرا مدیر متخصص بی تعهد، به مراتب زیان بارتر از مدیر متعهد بی تخصص است.

فردی که زعامت یک وزارتخانه را به گردن می‌گیرد می‌بایست «نگرش ملی» داشته باشد؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشود، نگاه ملی به کشور داشته باشد. وزیر انتخابی باید انقلاب اسلامی را بشناسد؛ ظرفیت‌های کشور را بشناسد؛ به رشد و تعالی نظام اسلامی ایمان قلبی داشته باشد. به آینده امیدوار باشد و با تکیه بر تلاش و توکل در جهت پیشبرد و بهبود امور تمام تلاش خود را کند. وزیری که اعتقاد قلبی به کشور و نظام ندارد در بزنگاه‌های خطیر باعث آسیب و ضربه به دولت خواهد شد.

از دیگر معیارهایی که رهبری در سخنان خود بدان اشاره داشتند «امین» و «صادق» بودن کابینه با مردم است. وزیر می‌بایست مایه آرامش و تسکین امت باشد و وظایف دولت در امر خود را در کمال صداقت و راستی انجام داده و گزارش آن را به مردم دهد. همانطور که رهبری در سخنان اخیر خود فرمودند یکی از معیارهای مهم «اشتهار به پاک‌دستی و صداقت» است.

وزیر معرفی شده در جایگاه مدیریت کلان یک بخش تخصصی می‌نشیند لذا از جمله مهم‌ترین ملاک‌های شخص برای قبول این جایگاه آن است که «کارآمد» باشند. البته کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار می‌شود فهمید، اما با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق، با بررسی کردن حرف‌ها و گزارش‌ها می‌شود کارآمدی را هم تشخیص داد. کما اینکه از دیگر ملاک‌های مهم معرفی شده از سوی رهبر، نداشتن «سو سابقه» برای فرد است و توجه به سوابق و بررسی گزارش‌های واصله، آینده بهتری را برای وزارتخانه دولت رقم می‌زند.

اکنون که دولت چهاردهم با در نظر گرفتن این نکات به عنوان معیارهای اسلامی و رهنمودهای رهبری معظم انقلاب، کابینه پیشنهادی خود را برای معرفی به مجلس ارائه کرده است، آنچه از مجلس انقلابی انتظار می‌رود آن است که با بررسی دقیق تجربه‌های افراد و گزارش‌های موجود، تحصیل معیارهای وزیر انقلابی افضل را از بین افراد معرفی شده حاصل کند و وظیفه خطیر وزارتخانه را با رأی اعتماد به عهده وی گذارد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=71025

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.