0

صرفه‌جویی ۲۴ میلیون یورویی با استفاده از ظرفیت داخلی

  • کد خبر : 83599
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
صرفه‌جویی ۲۴ میلیون یورویی با استفاده از ظرفیت داخلی

عضو سندیکای صنعت برق گفت: با ساخت داخل ژنراتور و استفاده از ۹۰ درصد ظرفیت موجود می توانیم از خروج ۲۴ میلیون یورو ارز جلوگیری کنیم.

به گزارش تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، رضا مشکات رضوی در نشست حاشیه‌ای بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی برق گفت: پیش از انقلاب کل تجهیزات نیروگاهی را از کشور انگلستان وارد می‌کردیم، و ما اولین شرکت دیزلی هستیم و تاکنون ۱۸۰ نیروگاه دیزلی برای برق منطقه‌ای کشور تأسیس کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب بواسطه جنگ خودمان اقدام به تولید ژنراتورهای کوچک کردیم، خاطر نشان کرد: سال ۱۳۷۳ اولین از کشور آلمان به عنوان ژنراتور ساز جهان تکنولوژی ساخت ژنراتور را به ارزش ۴ میلیون مارک وارد کشور کردیم و خط تولید آن را در داخل کشور راه اندازی کردیم، همچنین با کمک اساتید دانشگاه قطعاتی را که از آلمان وارد می‌کردیم، مهندسی معکوس کردیم و به این ترتیب پر سال ۷۷ این تجهیزات صد در صد ایرانی شد.

عضو سندیکای صنعت برق خاطرنشان کرد: ما اولین و تنها تولیدکننده ژنراتور هستیم و برای ساخت ژنراتور با قدرت ۱.۵ مگاوات به هیچ کشوری وابسته نیستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر امکان تولید ۶ هزار دستگاه ژنراتور را داریم اما بواسطه واردات بی رویه فقط ۱۰ درصد از سهم بازار را داریم.

مشکات یادآور شد؛ ما توان تولید ۳ هزار دستگاه ژنراتور یعنی ۲ برابر کل نیاز کشور را داریم اما تنها ۱۰ درصد نیاز را تأمین می‌کنیم.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از ژنراتورهای ساخت داخل گفت: متأسفانه برخی شرکت‌ها اقدام به خرید محصولات خارجی می‌کنند و روی خدمات بعد از فروش درآمد دارند؛ اما ما خدمات بعد از فروش نداریم چون محصولات خراب نمی‌شوند.

به گفته وی تمام قطارهای کشور بدون استثنا از ژنراتورهای تولید ما استفاده می‌کنند.

این عضو سندیکای صنعت برق اضافه کرد: ما به همراه کشورهای آمریکا، چین و ژاپن جز ۴ کشور تولیدکننده ژنراتور ۴۰۰ هرتز برق هواپیما هستیم.

به گفته این مقام صنفی ما توانسته‌ایم نیاز استراتژیک کشور در حوزه ژنراتورهای صنایع نظامی کشور را به صورت سفارش ساخت تولید کنیم.

مشکات درباره روند صادرات ژنراتور تصریح کرد: تاکنون ۱۸۰ دستگاه به آلمان و ۷۰۰ دستگاه به کشورهای همسایه صادرات داشته‌ایم اما به دلیل حمایت‌هایی که دولت چین از ساخت داخل این کشور داشته شرکت‌های چینی توانسته‌اند به بازارهای ایران در کشورهای ترکیه، عراق و افغانستان ورود کنند.

وی در خاتمه یادآور شد: با ساخت داخل ژنراتور و استفاده از ۹۰ درصد ظرفیت موجود می‌توانیم از خروج ۲۴ میلیون یورو از کشور جلوگیری کنیم

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=83599

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.