0

نقش ماماها در حمایت از مادران و جوانی جمعیت

  • کد خبر : 93816

  • Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home/oldtab/domains/tabrizeman.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
نقش ماماها در حمایت از مادران و جوانی جمعیت

دکترای بهداشت باروری و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بر نقش ماماها در حمایت از مادران باردار و تقویت فرهنگ فرزندآوری با شنیدن دغدغه‌ها و ارائه مشاوره‌های آگاهانه تأکید دارد.

به گزارش پایگاه خبری تبریزمن به نقل از خبرگزاری مهر، جمیله ملکوتی، دکترای بهداشت باروری و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری پویش «نفس» با محوریت پیشگیری از سقط جنین و بیان عوارض آن برای زنان بر نقش ماماها در حمایت از مادران باردار و تقویت فرهنگ فرزندآوری با شنیدن دغدغه‌ها و ارائه مشاوره‌های آگاهانه تأکید دارد.

ملکوتی نقش ماماها را در کاهش نگرانی‌های مادران باردار و حمایت از جوانی جمعیت، بسیار مهم دانست و گفت: زمانی که مادری در شرایط خاص مانند بارداری در دوران عقد یا بارداری ناخواسته، به ماما مراجعه می‌کند، اولین گام شنیدن صحبت‌های مادر و شناسایی احساسات و نیازهای او است.

وی افزود: ماماها با رویکردی بدون قضاوت، مادر را حمایت کرده و توانمندی‌های او را به خودش یادآوری می‌کنند. این تعاملات می‌توانند تأثیر مثبتی در حفظ جنین، تقویت روحیه مادر، و جلوگیری از تصمیم‌های اشتباه مانند سقط جنین داشته باشند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین تأکید کرد: بارداری، امانتی الهی است و ماماها می‌توانند با مشاوره‌های آگاهانه و تقویت ایمان مذهبی، مادران را برای پذیرش این مسئولیت آماده کنند.

به گفته ملکوتی؛ به‌ویژه در جامعه‌ای که برخی خانواده‌ها برای فرزندآوری آرزومند هستند ماماها باید از اهمیت هر نطفه و نقش مادر در شکل‌گیری نسل آینده سخن بگویند.

وی با اشاره به تجربه شخصی خود، مادران را به استفاده از توانمندی‌هایشان برای تربیت فرزندانی موفق و تقویت بنیان خانواده تشویق می‌کند و این امر را راهکاری مؤثر برای حمایت از جوانی جمعیت می‌داند.

دکترای بهداشت باروری و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در مسیر ارتقای سلامت مادران و پیشگیری از مشکلات بارداری، مشاوره‌های پیش از بارداری به‌عنوان گامی اساسی و تأثیرگذار شناخته می‌شوند. جمیله ملکوتی، کارشناس حوزه سلامت مادر و ماما، با تاکید بر اهمیت این مشاوره‌ها، توضیح داد که شناخت وضعیت جسمی و روانی مادر پیش از بارداری نقشی کلیدی در مدیریت بارداری‌های پرخطر ایفا می‌کند.

ملکوتی در ادامه اشاره کرد که برخی مادران ممکن است به دلیل بیماری‌های خاص مانند مشکلات قلبی یا نیاز به داروهای خاص، در معرض بارداری‌های پیچیده قرار گیرند. او افزود: ارزیابی‌های تخصصی از جمله مشاوره با متخصص مغز و اعصاب، یا ارجاع مادر به متخصصان پریماتولوژیست، می‌تواند خطرات احتمالی را کاهش دهد و روند بارداری را ایمن‌تر کند.

این کارشناس همچنین به تجربه مادرانی که با کمک سازمان‌های مردم‌نهاد و دریافت مشاوره مناسب از تصمیم‌گیری‌های دشوار مانند سقط جنین جلوگیری کرده‌اند، اشاره کرد. او گفت: تجارب مادرانی که با آگاهی و مشاوره مناسب توانسته‌اند تصمیم‌های آگاهانه‌تری در حفظ کرامت انسانی جنین خود بگیرند، بسیار الهام‌بخش و کمک‌کننده است.

در پایان، جمیله ملکوتی از اهمیت معرفی کتاب‌ها و منابع آموزشی مرتبط با حقوق جنین و تصمیم‌گیری آگاهانه صحبت کرد و گفت: شناخت از جنین به‌عنوان یک انسان مستقل از زمان شکل‌گیری نطفه می‌تواند نگاه مادر و خانواده را به بارداری تغییر دهد و در تصمیم‌گیری‌های دشوار، راهنمای ارزشمندی باشد.

این رویکرد آگاهانه به مادران کمک می‌کند تا با همراهی متخصصان و با در نظر گرفتن تمامی جوانب، بارداری‌ای ایمن و سالم را تجربه کنند.
 

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=93816

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.