دوشنبه ۰۵ خرداد, ۱۳۹۹

مقالات مرتبط

برخورد با نانوایی‌های متخلف و کم‌فروش در تبریز/ استفاده از کنجد سیاه در نان ممنوع ۱۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹ مشکلات فعالان تئاتر تبریز و سکوت مدعیان حامی هنر! ۰۸ اردیبهشت, ۱۳۹۹ رهاسازی اراضی جنگلبانی ارم تبریز از تصرف سودجودیان ۰۱ اردیبهشت, ۱۳۹۹ آمار کرونا در آذربایجان جهشی شد معاون وزیر ابراز رضایت کرد ! ۲۸ فروردین, ۱۳۹۹ فراخوان رویداد رسانه‌ای آذربایجان شرقی منتشر شد ۱۹ فروردین, ۱۳۹۹ گزارش خبرگزاری فارس از ناآرامی در زندان مرکزی تبریز ۰۸ فروردین, ۱۳۹۹ آب و هوای معتدل این روزهای تبریز بهترین شرایط برای شیوع کرونا است ۲۹ اسفند, ۱۳۹۸ کشف نزدیک به ۵۰ هزار عدد انواع مواد محترقه خطرناک در تبریز ۲۸ اسفند, ۱۳۹۸
نظرات

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. 1

    آذربایجان وپیرامون-در انتظار بهار

    سلام-در تهران وکرج واصفهان اغلب نانوائیها بخصوص سنگک پزیها نان را با آرد سبوسدار سیاه می پزنند که برای سلامتی بخصوص جوانان اهمیت دارد اما در تبریز وآذربایجان اکثر نانوائیها آرد سفیدبدون سبوس یا باسبوس اندک آنهم با جوش شیرین بکار می برند و تا جائیکه من می دانم سبوس را با قیمت گرانتر از آرد به دامداریها می فروشند بارها از تلوزیون شنیدیم که ارد سفید بدون سبوس کافی یکی از عوامل اصلی سرطانهای روده وکبد و….می باشد وارزش غذائی آن خیلی نازل است قشر ضعیف آذربایجان که قوت اصلیشان نان است از این نعمت محروم نکنید مردم اگر آگاهی داشته باشند ومضرات این نان تهیه شده با آرد سفید را بدانند نمی خورند ولی مجبورند چه کنند

    پاسخ