به گزارش آژانس خبری تبریزمن به نقل از ایرنا، اکبر فتحی اظهار کرد: میزان تولید سیب درختی استان در سال جاری بیش از ۶۷۰ هزار تن است که از این میزان ۶۱۰ هزار تن سیب تابستانه و ارقام محلی و ۶۰هزار تن سیب پائیزه می باشد.
وی افزود: از سیب های تولیدی استان ۳۲۰ هزار تن درجه یک و ممتاز، ۲۱۰ هزار تن درجه ۲ و ۷۰ هزار تن درجه سه و صنعتی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: ۳۸ درصد سیب تولیدی استان رقم گلدن ۶۰ درصد رقم رد و۲ درصد به سایر ارقام اختصاص دارد.
فتحی با اشاره به اینکه سیب مصرفی استان سالانه در حدود ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تن می باشد، ادامه داد: بیشتر ارقام باغ های سیب از نوع رقم رد و گلدن است و با توجه به شرایط اقلیمی، سیب تولیدی آذربایجان شرقی از مرغوبیت و خاصیت انبارداری بالا برخودار بوده و دارای مزیت صادراتی و ارز آوری است.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: از کل سطح زیر کشت حدود ۱۰ درصد به ارقام تابستانه اعم ازسیب مشکی، گلاب، قره یاپراق، شیخ احمد، ساری آلما ، قزل آلما و حدود ۲درصد از نوع رویشی (سیب مالینگ پا کوتاه) وشامل ارقام فوجی، دلبار استار (دورنگ فرانسوی) گالا، گلاب، رد استارکینک، برابرن به صورت پراکنده وجود دارد.
فتحی اعلام کرد: شهرستان مراغه با تولید بیش از ۲۱۷ هزار تن سیب مقام اول آذربایجان شرقی و شهرستان های میانه با ۱۲۶ هزار تن و اهر با ۸۵ هزار تن به ترتیب مقام دوم و سوم را دارند.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی:
آذربایجانشرقی رتبه دوم تولید سیب را در کشور دارد
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی گفت: استان از لحاظ سطح زیرکشت و تولید سیب با تولید حدود ۷۰۰ هزار تن در سال رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=5840
- ارسال توسط : رصد
- 876 بازدید
- بدون دیدگاه