اخبار ویژه

عوارض سرمایه‌ گذاری گردشگری در روستاها رایگان شد صادرات ۸۵۴ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی نصیرزاده: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد پزشکیان: ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم / آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم / صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف انرژی معادل ۱۸ میلیارد دلار است سخنگوی ناوگان الصمود: اسرائیل ۱۳ کشتی ناوگان را تصرف کرد ؛ تعدادی از فعالان حاضر در ناوگان بازداشت شده‌اند ایران: شورای امنیت پذیرش دولت فلسطین را تصویب کند رونمایی از پوستر نمایش «زیرزمین» در تبریز اتصال تعزیرات حکومتی به سامانه «ثنا» / واحدهای صنفی زودتر ثبت نام کنند شمس و مولانا، دو قله فرهنگ ایرانی‌ اند که تا همیشه بر فراز تاریخ می‌ درخشند

17
استاندار آذربایجان شرقی خبرداد؛

تسریع در ساخت مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز

  • کد خبر : 62436
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
تسریع در ساخت مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
استاندار آذربایجان شرقی گفت: عملیات ساخت مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز با تخصیص اعتبارات سفر دوم ریاست جمهوری شتاب گرفته است.

به گزارش تبریزمن، عابدین خرم روز یکشنبه در بازدید از مراحل ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کلانشهر تبریز، از روند رو به رشد تکمیل تصفیه‌خانه و اجرای آن طبق برنامه‌ریزی اظهار رضایت کرد و ساخت این مجموعه را در راستای رفع نیازهای کلانشهر تبریز و خدمت به مردم این شهر و تأمین قسمتی از آب دریاچه ارومیه مهم عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد تأسیسات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در استان اضافه کرد: خوشبختانه هم پیمانکار طرح ساخت مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز و هم مدیران مربوطه به صورت جدی پیگیر هستند و تا چند ماه آینده فاز مایع این تصفیه خانه افتتاح خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: این طرح یکی از طرح‌های مهم استان محسوب می‌شود که در جریان سفر دوم ریاست محترم جمهوری اعتبارات لازم به آن تخصیص یافته است و با اتمام آن پساب تصفیه شده برای احیای دریاچه ارومیه رها سازی می‌شود.

وی با اشاره به اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح از محل ماده ۵۸ توسط دولت سیزدهم از پیمانکار خواست که با تسریع در ارائه صورت وضعیت‌های مالی و دریافت و هزینه همه این اعتبار برای اتمام تصفیه خانه در حداقل زمان ممکن تلاش کند و فصل کاری را از دست ندهد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه در بازدید از ایستگاه پمپاژ آب و مخزن مادر کلانشهر تبریز ضمن تاکید بر ساماندهی وضعیت رفع بموقع حوادث و اتفاقات شبکه توزیع آب، خواستار جلوگیری از ایجاد خلاء در خدمات رسانی به مردم عزیز شد و دستورات ویژه ای در این خصوص صادر کرد.

لینک کوتاه : https://tabrizeman.ir/?p=62436

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.