1

قهرمان شطرنج نابینایان جهان: ملی‌پوشان را دریابید

  • کد خبر : 66148
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۷:۲۶
قهرمان شطرنج نابینایان جهان: ملی‌پوشان را دریابید

تبریزمن ملی پوش تیم شطرنج نابینایان و قهرمان چند دوره پاراآسیایی با بیان اینکه شطرنج ورزش کم هزینه ای است، گفت: ملی‌پوشان نابینا برای کسب مدال جهانی نیازمند حمایت مسئولان هستند.

لیلا زارع زاده، قهرمان شطرنج بانوان نابینا و دارنده چند عنوان قهرمانی آسیایی، کشوری و استانی، روز شنبه در گفت و گو با ایرنا از مصائب و مشکلات ورزش نابینایان گفته و کسب مدال جهانی و آسیایی را نیازمند حمایت و دلگرمی مسئولان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه از ۲۹ سال پیش ورزش را شروع کردم، افزود: از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ نفر اول دو ومیدانی کشور بودم و طلای پرتاب وزنه در ۱۰۰ متر و چند مقام دیگر را در کارنامه دارم.

زارع زاده با بیان اینکه از سال ۱۳۷۶ شطرنج را به صورت حرفه ای شروع کردم و تاکنون نیز به طور جدی ادامه می دهم، خاطرنشان کرد: از سال ۷۶ تا ۷۸ مقام دوم کشور بودم و سال ۷۹ به مسابقات جهانی شطرنج نابینایان در اسپانیا اعزام شدم و در بین زنان دوم شدم.

قهرمان شطرنج بانوان ادامه داد: سال ۱۳۸۰ به مسابقات بین المللی ترکیه اعزام شدم که در بخش مختلط چهارم شدم و در سال ۸۱ مسابقات جهانی ترکیه امتیاز خوبی کسب کرده و در بین بانوان چهارم جهان شدم.

زارع زاده با اشاره به مسابقه جهانی آسیایی در هند، گفت: در این سال قهرمان آسیا شدم ضمن اینکه تیم مان هم قهرمان آسیا شد.

وی از انتخاب خود به عنوان قهرمان قهرمانان در جشنواره کشوری سال ۱۳۸۲ خبر داد و گفت: بین سال های ۸۲ و ۸۴ جزو برترین های کشور هم در بین آقایان و هم بانوان بودم، سال ۱۳۸۵ به مسابقات جهانی هندوستان اعزام شدم که نفر دوم بانوان معرفی شدم .

زارع زاده با بیان اینکه بین سال های ۸۶ تا ۸۷ به دلیل مشکلات شخصی در مسابقات شرکت نکردم، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۸۹ قهرمان کشور شده و به مسابقات جهانی آنتالیا در ترکیه اعزام شدم که در آنجا هم نایب قهرمان جهان شدم.

ملی پوش شطرنج نابینایان کشور با بیان اینکه اکنون در لیگ آقایان بازی می کنم، گفت: در آبان ماه سال آینده به مسابقات پاراآسیایی هانگزو چین اعزام می شوم و چون ملی پوش هستم مسئولیت خطیری دارم که در صورت حمایت و دلگرمی مسئولان می خواهم مدال طلای آسیا را بار دیگر برای کشورم به ارمغان آورم.

زارع زاده با بیان اینکه من هیچ گونه درآمدی ندارم و چون همسرم استاد بنده هستند تا کنون توانسته ام ادامه داده و کسب مقام کنم، اظهار کرد: از مسئولان می خواهم از ورزش نابینایان و نیز قهرمانان نابینا حمایت کنند، شطرنج ورزش کم هزینه ای است و باکمترین هزینه می توان برای بچه های نابینا کلاس برگزار کرد.

لیلا زارع زاده شطرنج باز هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان استان آذربایجان شرقی هفته گذشته در مسابقات شطرنج انتخابی تیم ملی در مازندران مقام نایب قهرمانی این مسابقات را کسب کرد.

ملی‌پوشان نابینا را دریابید
روح الله ساعی،مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر

بصیر را دریابید

مدیر عامل موسسه نابینایان بصیر نیز در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه موسسه نابینایان بصیر یک تشکل مردم نهاد است، افزود: این موسسه در تمامی سطوح زندگی افراد نابینا و کم بینا اعم از حرفه آموزی، ازدواج، کلاس های آموزشی، ارتقای فرهنگی و وسایل توانبخشی فعالیت می کند.

روح الله ساعی اظهار کرد: موسسه بصیر از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را به عنوان یک ثمر فرهنگی، هنری در شهر تبریز و شمال غرب کشور شروع کرده است و ما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که مجوز توان بخشی و توانمند سازی افراد کم بینا و نابینا را از سازمان بهزیستی کشور بگیریم و این اقدام سال گذشته تحقق پیدا کرد.

وی با بیان اینکه ما نیازمند دستگیری خیران و افراد نیکوکار هستیم، افزود: این مجموعه از مردم و برای مردم است، هیچ وابستگی به هیچ نهاد دولتی نداریم و زحمت کشان مجموعه به صورت داوطلبانه و تمام وقت در خدمت بیش از یک هزار و ۵۰۰ نابینا هستند.

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=66148

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.