8

۳۰ درصد غذای ایرانی ها ضایعات می شود

  • کد خبر : 6347
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
۳۰ درصد غذای ایرانی ها ضایعات می شود

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: حدود ۳۰ درصد مواد غذایی مصرفی در کشور تبدیل به ضایعات می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا عبدالهی، افزود: بر اساس گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.

وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، ادامه داد: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.

عبدالهی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می‌تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار “همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا” مورد تاکید است.

۵۰۴۶۵۷۸

لینک کوتاه : http://tabrizeman.ir/?p=6347

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.